Tvätta bilen i Norrköping

Norrköping

Slott, Kolmården, Göta kanal. Och Glimra. Letar du efter en prisvärd, enkel och miljövänlig gör-det-självtvätt i Östergötland? Det finns alltid en Glimra nära dig. Längre ner på den här sidan hittar du de Glimra-tvättstationer som finns i Östergötland.

På Glimras moderna gör-det-själv tvättstationer kan du smidigt själv tvätta bilen. Du har översikt över hela tvätten i appen och du betalar inte för mer än du förbrukar. Smart, prisvärt och enkelt. Priset för en en normalstor bil är mellan 75-125 kronor, och tvätten tar ofta inte mer än tio minuter i anspråk. Tvätten är lika bra för billacken som för naturen eftersom vi renar spillvattnet på plats. Det har aldrig varit enklare att befria din bil från smuts och damm. Helt enkelt glimrande!

Om våra biltvättar

Idag har vi ett sextiotal stationer på väl utvalda platser runt om i Sverige. Vi har gjort allt för att du ska få en modern och smidig tvättupplevelse. 

Vi vågar påstå att vi har Sveriges bästa gör-det-själv-tvättar. Hos oss tvättar du din bil på ett enkelt, snabbt och effektivt sätt. Sätt oss gärna på prov! Vi hoppas att både du och din bil glimrar efteråt.

Glimra Norrköping

Glimra Norrköping - Vagngatan 12 603 63 Norrköping 00:00 - 24:00