Tvätta bilen i Örebro

Örebro

Grythyttan, Hjälmaren, Bergslagen. Och Glimra. Letar du efter en prisvärd, enkel och miljövänlig gör-det-självtvätt i Närke? Det finns alltid en Glimra nära dig. Längre ner på den här sidan hittar du de Glimra-tvättstationer som finns i Närke.

På Glimras smarta gör-det-själv tvättstationer kan du enkelt själv tvätta din bil. Du får koll på tvättprocessen genom appen och du betalar bara för det du förbrukat. Smart, prisvärt och enkelt. För en normalstor bil betalar du sällan mer än 75-125 kronor, och tvätten tar sällan mer än tio minuter. Tvätten är också precis lika bra för din bil som för naturen, för vi ser till att spillvattnet renas direkt på tvättstationen. Det har aldrig så enkelt att befria din bil från vägsalt och insekter. Helt glimrande, om du frågar oss!

Om våra biltvättar

Idag har vi ett sextiotal stationer på smarta platser runt om i Sverige. Vi har gjort allt för att din tvättupplevelse ska vara smart och effektiv. 

Vi vågar påstå att vi har Sveriges bästa gör-det-själv-tvättar. Hos oss tvättar du prisvärt, smart och effektivt. Sätt oss gärna på prov! Bli inte förvånad om du och din bil glimrar ikapp efteråt.

Glimra Örebro

Glimra Örebro - Dialoggatan 7 703 74 Örebro 00:00 - 24:00