Tvätta bilen i Norrland

Norrland

Älvar, renar, tunnbröd. Och Glimra. Letar du efter en professionell, prisvärd och smidig gör-det-självtvätt i Norrland? Det finns alltid en Glimra nära dig. Längre ner på den här sidan hittar du de Glimra-tvättstationer som finns i Norrland.

På Glimras professionella gör-det-själv tvättstationer kan du smidigt själv tvätta din bil. Du ser hela tvättförloppet i din mobil och du betalar inte för mer än du förbrukat. Smart, ekonomiskt och modernt. Tvätten är lika vårdande om naturen som om din bil, för vi renar allt spillvatten direkt i tvätten. Att tvätta bilen tar sällan mer än tio minuter. Det har aldrig varit lika enkelt att befria din bil från ingrodda insekter och vägsalt. Det tycker vi är glimrande!

Om våra biltvättar

Idag har vi ett sextiotal stationer runt om i Sverige på väl utvalda platser. Tvättstationen är anpassad för att du ska få en enkel och smart tvättupplevelse. 

Vi vågar påstå att vi har Sveriges bästa gör-det-själv-tvättar. Hos oss tvättar du enkelt, miljövänligt och prisvärt. Sätt oss gärna på prov! Bli inte förvånad om du glimrar minst lika mycket som din bil efteråt.

Glimra Söderhamn

Glimra Söderhamn - Söderhamnsporten 826 32 Söderhamn 00:00 - 24:00

Glimra Härnösand

Glimra Härnösand - Stationsgatan 5 871 45 Härnösand 00:00 - 24:00